Behandelingen

 

Voetbehandeling tot 45 min.

Voeten desinfecteren, nagels knippen en gladfrezen, nagelomgeving reinigen, eelt/likdoorns verwijderen, inmasseren met een verzorgende creme. Ook verdikte nagels en kloven vallen onder deze behandeling.

Behandeling binnen 15 min.

Soms heeft u heel weinig aan uw voeten  bijv.  een kleine likdoorn, kleine locatie met eelt, een verdikte nagel, of alleen normale nagels knippen.

 

nagels knippen

Diabetische -en Reumatische voetbehandeling

Door problemen met verminderd gevoel, doorbloeding en gewrichten kunnen er problemen ontstaan. Door regelmatig naar de pedicure te gaan kunnen problemen tijdig aangepakt worden en indien nodig doorverwezen worden naar arts of podotherapeut. 

 

Nagelregulatie

Bij ingroeiende nagels kan een nagelbeugel geplaatst worden om de pijnlijke druk op te heffen. Een nagelbeugel kan bestaan uit een dun metalen draadje of een stripje van kunststof of metaal  welke op de nagel bevestigd word en zo de druk van de pijnlijke plek lift.

Medical taping

Het is een elastische tape, ook wel kinesio tape genoemd. Door de liftende werking die het heeft op de huid neemt de druk af en wordt het minder pijnlijk. Bovendien bevorderd het de genezing.  Het wordt toegepast  bij verstuikingen, achillespees klachten, hielspoor, hallux valgus. Men ervaart het als ondersteunend en pijn verlichtend. Omdat het een stabiliserende werking op de gewrichten heeft wordt het ook veel in de sport gebruikt.

 

Permsal magnesium zout/wellness behandeling

Tekort aan magnesium kan verschillende klachten geven, zoals; vermoeidheid, hoofdpijn, spierkrampen, huidproblemen etc. In de Permsal magnesium producten  is de werkzame stof magnesiumchloride aanwezig, een lichaamseigen stof die vlot door de huid word opgenomen. U kunt hier de volgende producten kopen; magnesium (sport)olie, magnesium kristallen, magnesiumgel.